Bài Tập Thực Hành Anh 10 Global Success Unit 4 For A Better Community Có Đáp Án

0
3919

Bài tập thực hành Tiếng Anh 10 Global success unit 4 for a better community có đáp án được soạn dưới dạng file word và PDF gồm 10 trang. Các bạn xem và tải về ở dưới.

A. PRONUNCIATION

I. Put the main stress for the underlined words.

1. Many children in remote villages cannot go to school. _________

2. The object of the game is to improve children’s life skills. _________

3. Should those who discard their litter in the streets be fined heavily? _________

4. Most people in the city travel to work each day by motorbike. _________

5. They gave a concert and donated the proceeds to charity. _________

6. The medical community continues to make progress in the fight against AIDS. _________

7. This form is used to record essential background information on volunteers. _________

8. You can calculate your direction by the sun if you get lost in the desert. _________

9. Will they conduct a campaign to help the homeless and hungry? _________

10. We give aid to people in need, people who are sick, and people who are society’s rejects. _________

II. Choose the word whose main stress is different from that of the others.

1. A. transfer (v)        B. decrease (n)        C. resign (v)        D. report (n)

2. A. parent (v)        B. support (n)        C. return (n)        D. impact (v)

3. A. present (v)        B. conflict (v)        C. result (n)        D. produce (n)

4. A. finish (n)        B. exploit (v)        C. water (v)        D. cover (v)

5. A. refund (n)        B. combine (v)        C. picture (v)        D. refuse (n)

B. VOCABULARY

I. Complete the sentences with the words in the box.

benefit                various                remote                participate        items

generous        volunteers        donate                raise                delivering

1. The purpose of the occasion was to _________ money for medical supplies.

2. Several charities are _________ food and clothing to the disaster area.

3. John was the most gracious, helpful, and _________ person to work with.

4. To work with children in _________ villages, you need to have patience, determination and a willingness to share your skills.

5. _________ international and domestic volunteer programs are available ranging from education to health.

6. Throughout an academic year, university students can _________ in a variety of volunteer experiences.

7. Students can _________ from the many types of volunteering opportunities in many ways.

8. Can I _________ to the Volunteer Club by using the online donation facility provided on the website?

9. They are unpaid _________ who give up their spare time to make it possible for others to struggle for life.

10. When you donate furniture to the Furniture Bank, they redirect your _________ directly to the families in need.

II. Choose the correct option to complete the sentences.

1. There’s a saying that life is most (excited/ exciting) when it is lived for others.

2. I love children but looking after pre-school children is very (tired/ tiring).

3. The villagers are (thankful/ thankless) for the volunteers’ enthusiasm and commitment.

4. Mary is more (interesting/ interested) in doing things for other people than caring for her own.

5. By measuring brain activity, researchers discovered that being (helpful/ helpless) to others delivers immense pleasure.

6. They need to be (careful/ careless) about their values and position as a hosting organization for raising funds.

7. Most of the students are making good progress, but Joe is a (hopeful/ hopeless) case.

8. Many of us struggle to take a break with quality. (relaxed/ relaxing) time away from work.

9. Our classmates and I are very (delighted/ delighting) to hear the news of your recovery.

10. Happiness comes when you believe that you have done something truly (meaningful/ meaningless).

III. Choose the best answer to complete the sentences.

1. Their Emergency Home is a facility that provides a temporary shelter for individuals or families who are currently ______.

A. elderly        B. homeless        C. helpless        D. unhappy

2. Thomas organized the day to ______ funds for the charity and the final catch was almost 1,000 dollars.

A. raise        B. spend        C. earn        D. save

3. There are ______ opportunities that you should combine your travel with volunteering.

A. boring        B. excited        C. disappointed        D. amazing

4. Community service not only ______ the locals but also boosts the volunteers’ confidence and helps them learn useful skills.

A. benefits        B. provides        C. builds        D. increases

5. Street children phenomenon is growing and most governments are ______ about it.

A. interested         B. confused        C. worried        D. appreciated

6. The Heart to Heart Club ______ many volunteering activities that benefit both the community and the students.

A. took        B. got        C. organized        D. formed

7. The charity event is a chance to bring disabled people hope at a time when they feel ______

A. careless        B. hopeless        C. useful        D. grateful

8. ______ care for not only parentless children but also children with living parents who don’t have good conditions to care for them.

A. Orphanages        B. Centres        C. Clubs        D. Communities

9. When you ______ into contact with other volunteers in the hospital, you may also build relationships with employees, patients, and visitors.

A. participate        B. come        C. join        D. go

10. Last month about 200 ______ volunteers who came to Viet Nam from different countries helped improve children education.

A. local        B. regional        C. national        D. international

IV. Supply the correct form of the word in the brackets.

1. The charity issued a call for _________ to assist victims of the flood. (donate)

2. Inequality should be reduced to relieve the _________ and hardships of the poor. (suffer)

3. She became _________ after the Covid-19 pandemic and was raised in an orphanage. (orphan)

4. She is known to have helped the sick and to have given generously to the _________ . (need)

5. _________ and without any compulsion or compensation, we work to help children in need. (volunteer)

6. In order to _________ rural areas, education, entrepreneurship, and physical infrastructure are crucial. (development)

7. Our project has provided _________ skills training to thousands of children from marginalised communities in the country. (live)

8. If you _________ for participation in volunteer work, submitting an application letter will be necessary. (application)

9. An NGO is a _________ Organisation, which is a non-profit social service voluntary organisation. (Non-Government)

10. Providing _________ people with somewhere to stay when the weather is cold doesn’t solve the problem thoroughly. (home)

C. GRAMMAR

I. Supply the correct form of the verbs in the post simple or the past continuous.

1. She _________ (not do) many different things when she _________ (volunteer) for the first time.

2. There _________ (be) great discussions while this social service program _________ (go) on.

3. When he _________ (come) to One World 365 for one of his donations, he _________ (change) his purpose of life.

4. _________ (be, your aunt) 39 years old when she _________ (get) her bachelor’s degree in nursing?

5. While most people _________ (get) upset to be in a situation like hers, she _________ (do) much better.

6. When Mrs. Emma _________ (work) in Health Centre, she mostly _________ (cook) for teenagers.

7. He _________ (learn) more about life when he _________ (join) a volunteer programme at the age of 23.

8. _________ (recruit, Andrew) volunteers for the Voluntary Aid when you _________ (meet) him?

9. While the men _________ (be) out working in the field, the women _________ (help) with feeding the pigs.

10. While they _________ (work) remotely, some _________ (take) advantage of the online resources to start new businesses.

11. I _________ (not contribute) much to the local community while I _________ (improve) my health.

12. _________ (you, listen) to the organizer as she _________ (explain) the regulations?

13. When I _________ (volunteer) for a community, I _________ (come) to realise that every person had a story.

14. While Ernest _________ (explain), there was a silence which indicated that they _________ (agree) with him.

15. The students _________ (wave) their flags while the representatives of the Youth Union _________ (enter) the stage.

16. He _________ (move) to Ha Noi in 2015, and he _________ (live) there when he became a volunteer of Green Summer Campaign.

17. While I _________ (walk) home from the childcare, I _________ (bump) into an old friend on the street.

18. When students _________ (take) part in volunteer projects, they _________ (have) a chance to gain working skills and experience.

19. _________ (Mr. Stephen, contribute) much to the community while he _________ (teach) at university?

20. Three of the volunteer tutor’s students _________ (major) in English Language while others _________ (study) different subjects.

II. Fill in the blanks with when or while.

1. _________ others were celebrating the holiday, they were working to feed the hungry.

2. Ms. Anna was finishing her speech about volunteering activities _________ I walked in.

3. _________ she became an international volunteer, she met lots of foreign people.

4. I had many problems _________ I was a teenager, but I managed to overcome them.

5. Hospitals were facing many problems _________ blood supplies were running low due to the Covid-19 pandemic.

6. _________ he was working as a volunteer teacher, he helped lots of pupils with learning disabilities.

7. _________ she was caring for the elderly at the nursing home, her 8-year-old daughter was home alone.

8. The plane was already flying high above their heads _________ they arrived at the airport.

9. _________ Brian was having his 500th blood donation, he was asked, “What inspires you to give blood?”

10. Yesterday for hours, my friend was packing boxes _________ I was taping and labelling them.

III. Choose the best answer to complete the sentences.

1. She ______ an important e-mail when I ______ her.

A. was answering – interrupted        B. answered – interrupted

C. answered – was interrupting        D. was answering – was interrupting

2. When she        the volunteer role with the teacher team, she ______ over the moon.

A. was getting – was         B. gets – was        C. got – was         D. got – is

3. Some of us ______ food kits for families while others ______ out knocking on doors.

A. are packing – were                B. were packing – were

C. packed – were                D. was packing – were being

4. When he ______ about 18, his 20-year-old brother ______ an ambulance brigade.

A. was – was joining         B. was – was joined         C. is – is joining         D. was – joined

5. The donated supplies ______ up while they ______ for a non-profit organisation.

A. were piling – looked                B. piles – were looking

C. piled – were looking                D. piled – looked

6. I ______ the residents’ faces light up when we ______ into their house.

A. can see – were walking                B. could see – walked

C. can see – walked                D. could see – were walking

7. As of 2022, hundreds of thousands of patients ______ for a kidney transplant while a bigger number of patients ______ for all organs.

A. were waiting – were waiting        B. were waiting – waited

C. were waiting – was waiting        D. waited – were waiting

8. Kerry’s inspiration for volunteering ______ when she ______ a local non-profit organization.

A. was beginning – managed        B. began – managed

C. began – was managing                D. was beginning – was managing

9. They ______ her to participate in their program while she ______ her time for a charity.

A. were encouraged – gave        B. were encouraging – was giving

C. encouraged – was giving        D. were encouraged – was given

10. ______ welcomed and appreciated when she ______ through the door of the orphanage?

A. Was she feeling – was stepping        B. Did she feel – was stepping

C. Was she feeling – stepped        D. Did she feel – stepped

11. While we ______ the medical supplies, one of the locals ______ with a meal of hot rice, baked fish, and fruits.

A. were delivering – arrived        B. were delivering – were arriving

C. delivered – were arriving        D. delivered – arrived

12. Experiences in the volunteer programme ______ with her when she ______ to her country.

A. were sticking – returned        B. stuck – was returning

C. stuck – returned                D. were sticking – was returning

13. We ______ through a bustling neighbourhood when we unexpectedly ______ a portal into a park.

A. walked – encountered                B. were walking – encountered

C. were walking – were encountering         D. walked – were encountering

14. When she first ______ about the Children’s Foundation, she ______ to the organization.

A. was hearing – was drawing        B. heard – was drawing

C. heard – drew                D. heard – was drawn

15. Did they know that when they ______ together, they ______ an impact on their community?

A. worked – can make                B. worked – could be making

C. were working – can make        D. worked – could make

16. When the volunteers ______ clear about their purpose, they ______ confident enough to own the label of Global Charity.

A. were becoming – felt                B. were becoming – were feeling

C. became – felt                D. became – were feeling

17. While I ______ him, I ______ to learn about the conditions he ______ under.

A. was supporting – was starting – lived        B. supported – was starting – lived

C. was supporting – started – was living        D. supported – started – was living

18. It ______ me feel happy when poor people ______ and serve themselves the food while we ______ it.

A. made – could come – were preparing        B. was making – could come – prepared

C. made – can come – prepared        D. was making – can come – prepared

19. When she ______, Shelly ______ sure what she ______ to do, but now she’s thankful for that choice.

A. was starting – wasn’t – wanted        B. started – wasn’t – wanted

C. was starting – wasn’t – was wanting        D. started – wasn’t – was wanting

20. Susan ______ sociology at university when an opportunity for volunteer work ______ and she ______ for it.

A. was studying – came up – went        B. studied – was coming up – went

C. studied – came up – was going        D. was studying – came up – was going

IV. Choose the underlined port that needs correcting.

1. We were organizing the charity event in the outdoor venue while it started to rain.

A                              B                               C                       D

2. I saw Harry in town yesterday, but he didn’t see me because he looked the other way.

A                      B                        C                                          D

3. When the exchange rate began to rise, so the director felt obliged to pay more to

A                                        B    C                                D

his employees.

4. He was supported himself and his siblings while he was going to school and having

A                                            B                C                        D

a part-time job.

5. We were cycling home yesterday while suddenly a man stepped out into the road in

A                                  B                           C

front of us.

D

6. While the patient was recovering, the volunteer helped with cooking and take the

A                                B                                 C                           D

children to school.

7. Rick found a really interested website about charity organisations while he was surfing

A                       B                                                     C                D

the internet.

8. While we were delivering goodie bags, the benefits looked happy and seemed to be close

A                               B                C                                D

to tears.

9. Last night I was working on my project and it took me a while realising that my phone

A                                         B                         C

was ringing.

D

10. We were raising funds for two projects when they were providing us with tools, training,

A                                B                      C                                D

and support.

D. SPEAKING

I. Choose the best answer to complete the dialogues.

1. – “Why did she donate the sum of money to the beggar?” – “ _________ ‘

A. She didn’t know whom she donated to.

B. The beggar’s story excited her pity.

C. She donated the money without any conditions.

D. It’s not too late for her to donate some money.

2. – “ _________ ” – “She is cheerful in spite of her illness.”

A. How is Jenny after some days in the hospital?

B. The doctor couldn’t say for sure about her illness.

C. Should we visit Jenny in the hospital this evening?

D. I need to make some jokes to cheer her up.

3. – “Hellen seems rather distracted at the moment.” – “ _________ ”

A. She’s just passed the interview.

B. She knows she’ll be admitted to an NGO.

C. I think she’s worried about her exams.

D. She’ll work at the charity with flying colours.

4. – “ _________ ” – “I’m disappointed, to be honest.”

A. Can anyone help me with the clean-up?

B. Are you willing to help someone in need?

C. The blind man truly can’t do anything for a living but begging.

D. How do you feel when none of us volunteer to help clean up this mess?

5. – “Your support is greatly appreciated.” – “ _________ ”

A. Yes, I know.         B. Don’t worry about it.

C. Sorry to hear that.         D. It’s my pleasure.

II. Rearrange the sentences to make a conversation.

___        Are these your boxes? They look heavy. And the truck, have you just bought it?

___        If I do bad, the bad will come find me, won’t it?

___        No, I’m just helping the owner of the truck. She can’t carry this heavy stuff.

___        Yes, I’ll spend my entire day lugging your boxes, but you owe me. Frankly speaking, people may not always live up to their end of the bargain, and you may not either. But if you help enough people and do many good deeds, it’ll be given back when needed.

___        That doesn’t sound good, Kelvin! Somebody really needs help at a certain time.

___        I don’t ask for the money, Kelvin. You know, when you help someone, they’ll be more likely to help you. This unspoken agreement fuels nearly every move.

1           What are you doing, James?

___        So you choose to help the truck owner to be a better person, but I think she should pay you for your work.

___        Oh, you’re very kind. But I wouldn’t do that if I were you. I’d do my work, relax, or go home and help my parents and relatives.

___        I won’t count on unspoken agreements. If I need your help to carry my boxes, will you help me too?

___        That’s great. Come on. Give me a hand.

___        As you see, I’m carrying the boxes and putting them onto that truck.

___        Yes, it will.

___        Okay. I guess I’ll have to join you with these boxes.

E. READING

I. Read the passage and choose the best answers to fill in the blanks.

Volunteering has a direct influence on the formation of children and youth and their values, increasing their (1) _________ in the environment and society in which they live. Volunteering also promotes (2) _________ civic duties. It is a valuable addition for school and family activities, a means of personal development of a child and a young person and their social (3) _________ . Children and young people are provided the space for self realization and the opportunity to discover their own potential through specific ideas and projects, combined with (4) _________ feedback and the evaluation of their activities.

Volunteering is an experience in the form of searching and discovering for oneself what one (5)_________ enjoys and to what one wants to dedicate oneself. It is a tool for the acquisition and development of skills that (6) _________ to increasing the employability of young people and the development of their competitiveness. When volunteering, children and young people learn new skills, develop their talents or (7) _________ skills they do not know about yet. Simultaneously, volunteering meets current societal needs and (8) _________ all the parties involved.

1. A. indifference        B. hatred        C. interest        D. dependence

2. A. careful        B. active        C. faithless        D. untruthful

3. A. assistance        B. participation        C. attendance        D. cooperation

4. A. jobless        B. worthless        C. valueless        D. useful

5. A. truly        B. doubtfully        C. mindlessly        D. thoughtfully

6. A. cause        B. provide        C. contribute        D. share

7. A. invent        B. make        C. produce        D. discover

8. A. benefits        B. organizes        C. raises        D. invites

II. Read the passage and choose the best answers to the questions.

Think back to the last time you helped someone, whether it was holding the door open for a classmate or raking your elderly neighbour’s leaves. While you were doing it and afterward, how did you feel? We are going to make a safe bet you felt happy and more positive about life. That’s because the fastest way to feel joy is serving others.

An old Chinese proverb tells it perfectly, “If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help somebody.”

But serving does not just make your heart feel good. Studies have shown that there are mental and physical health benefits to serving, like reducing depression, lowering blood pressure and lengthening your lifespan.

Putting other people’s needs before yours also strengthens your relationships. It connects you with the one you’re serving, and if that someone is someone you know, it creates a stronger bond with them.

It also enriches other people’s lives. Taking time out of your busy day to even bring a friend a bowl of soup when they are sick makes them feel better and can uplift them during their rough time.

And perhaps the best benefit of service is the chance of that person paying it forward. If you help someone, they are more likely to do something nice for someone else that day. Your one act of kindness could have a major domino effect.

1. Which of the following best serves the title of the passage?

A. How to Live Happily        B. Time to Help Others

C. Why It’s Important to Help Others         D. Strengthening Relationships

2. Why does the author quote the Chinese proverb in the second paragraph?

A. To give an example of the period of time it takes to help somebody

B. To show how important it is to help others

C. Because happiness varies depending on people’s needs

D. Because the author wants to compare kindness with happiness

3. The word ‘It’ in the fifth paragraph refers to ______.

A. your good deed or kindness

B. a stronger bond between you with someone you know

C. strengthening your relationships

D. the act of putting other people’s needs before yours

4. What does the last sentence of the passage imply?

A. Other acts of kindness will highly likely to happen due to yours.

B. You could make more people feel happy with your kindness.

C. There will be more acts of kindness, but yours is the major.

D. Without your act of kindness, other people can still behave well.

5. As we learn from the passage, which of the following is unlikely to be considered as an act of kindness?

A. Giving someone your seat on a crowded bus

B. Helping the elderly cross the crowded street

C. Speeding up so everyone cannot merge in front of you in traffic

D. Bringing your neighbour a bowl of porridge when they are sick

F. WRITING

I. Choose the sentence that best combines each pair of the sentences.

1. She speaks in front of a crowd. She’s always nervous.

A. She’s always nervous unless she speaks in front of a crowd.

B. Speaking in front of a crowd always makes her nervous.

C. When she’s nervous, she always speaks in front of a crowd.

D. She tries not to be nervous when speaking in front of a crowd.

2. Tenancy support was removed. Many people felt isolation and fear.

A. Many people felt isolation and fear because tenancy support was removed.

B. Tenancy support was removed while many people felt isolation and fear.

C. Tenancy support was removed when many people felt isolation and fear.

D. Many people felt isolation and fear, so tenancy support was removed.

3. She completed her undergraduate degree. She was supporting her family.

A. She was supporting her family while she completed her undergraduate degree.

B. She was supporting her family, and she completed her undergraduate degree.

C. When she was supporting her family, but she completed her undergraduate degree.

D. She completed her undergraduate degree while she was supporting her family.

4. They built the S.O.S Village. They wanted to provide shelter for homeless children.

A. They provided shelter for homeless children, or they built the S.O.S Village.

B. The S.O.S Village was built, yet they still provided shelter for homeless children.

C. The S.O.S Village was built to provide shelter for homeless children.

D. They built the S.O.S Village so that they didn’t have to provide shelter for homeless children.

5. The poor patients in the hospital were so emotional. They received help.

A. They received help while the poor patients in the hospital were so emotional.

B. The poor patients in the hospital received help although they were so emotional.

C. Since the poor patients in the hospital were so emotional, they received help.

D. The poor patients in the hospital were so emotional when they received help.

II. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

1. We changed the venue of the pick-up event yesterday.

The venue

2. They collected unused notebooks for charitable purposes.

Unused notebooks

3. Mr. Lucent donates the most in our neighbourhood.

No one donates as

4. How long is it since the school formed the Volunteer Club?

When        ?

5. I’m looking forward to working with international volunteers again.

I’m excited

6. I wish I could join you for the Green Summer Campaign.

It’s a pity

7. What about selling handmade items to raise money for the homeless?

Let’s

8. Spending the weekend helping the orphans was very meaningful.

It was

9. I’ll do some work for charity next Saturday, so I won’t be able to go on a picnic.

Since

10. The volunteer work in the rural commune was interesting to the city dwellers.

The city dwellers felt

KEY

UNIT 4: FOR A BETTER COMMUNITY

A. PRONUNCIATION

I.         1. re mote                2. object        3. dis card        4. travel        5. concert

6. progress        7. re cord        8. desert        9. con duct        10. rejects

II.         1. B         2. A         3. D         4. B         5. C

B. VOCABULARY

I.         1. raise                2. delivering        3. generous        4. remote        5. Various

6. participate        7. benefit        8. donate        9. volunteers        10. items

II.         1. exciting                2. tiring        3. thankful        4. interested        5. helpful

6. careful                7. hopeless        8. relaxing        9. delighted        10. meaningful

III. 1. B        2. A         3. D         4. A         5. C         6. C         7. B         8. A         9. B         10. D

IV.         1. donations         2. suffering         3. orphaned         4. needy                        5. Voluntarily

6. develop         7. life                8. apply        9. Non-Governmental                10. homeless

C. GRAMMAR

I.         1. didn’t do-volunteered        2. were – was going        3. came – changed

4. Was your aunt – got        5. got-was doing/did        6. worked – cooked

7. learned – joined        8. Was Andrew recruiting – met

9. were – were helping        10. were working – took

11. wasn’t contributing – was improving

12. Were you listening – was explaining

13. volunteered – came        14. was explaining – agreed        15. were waving – were entering

16. moved – was living        17. was walking-bumped        18. took-had

19. Did Mr. Stephen contribute – was teaching

20. were majoring – were studying

II.         1. While        2. when        3. When        4. when        5. while

6. While        7. While        8. when        9. While        10. while

III.         l. A        2. C        3. B        4. D        5. C        6. B        7. A        8. B        9. C        10. D

11. A        12. C        13. B        14. D        15. D        16. C        17. C        18. A        19. B        20. A

IV.         1. C (when)        2. D (was looking)        3. C (so)

4. A (was supporting)        5. B (when)        6. D (took/ taking)

7. B (interesting)        8. B (beneficiary/ beneficiaries)

9. C (to realise)        10. B (while)

D. SPEAKING

I.         1. B         2. A         3. C         4. D         5. D

II.         What are you doing, James?

As you see, I’m carrying the boxes and putting them onto that truck.

Are these your boxes? They look heavy. And the truck, have you just bought it?

No, I’m just helping the owner of the truck. She can’t carry this heavy stuff.

Oh, you’re very kind. But I wouldn’t do that if I were you. I’d do my work, relax, or go home and help my parents and relatives.

That doesn’t sound good, Kelvin! Somebody really needs help at a certain time.

So you choose to help the truck owner to be a better person, but I think she should pay you for your work.

I don’t ask for the money, Kelvin. You know, when you help someone, they’ll be more likely to help you. This unspoken agreement fuels nearly every move.

I won’t count on unspoken agreements. If I need your help to carry my boxes, will you help me too?

Yes, I’ll spend my entire day lugging your boxes, but you owe me. Frankly speaking, people may not always live up to their end of the bargain, and you may not either. But if you help enough people and do many good deeds, it’ll be given back when needed.

If I do bad, the bad will come find me, won’t it?

Yes, it will.

Okay. I guess I’ll have to join you with these boxes.

That’s great. Come on. Give me a hand.

E. READING

I.         1. C        2. B        3. B        4. D        5. A        6. C         7. D         8. A

II.         1. C        2. B        3. D        4. A        5. C

F. WRITING

I.         1. B         2. A         3. D         4. C         5. D

II.         1. The venue of the pick-up event was changed yesterday.

2. Unused notebooks were collected for charitable purposes.

3. No one donates as much as Mr. Lucent (does) in our neighbourhood.

4. When did the school form the Volunteer Club?

5. I’m excited about working with international volunteers again.

6. It’s a pity that I can’t join you for the Green Summer Campaign.

7. Let’s sell handmade items to raise money for the homeless.

8. It was very meaningful to spend the weekend helping the orphans.

9. Since I’ll do some work for charity next Saturday, I won’t be able to go on a picnic.

10. The city dwellers felt interested in the volunteer work in the rural commune.

ĐÁNH GIÁ TỔNG QUAN
Bài Tập Thực Hành Anh 10 Global Success Unit 4 For A Better Community Có Đáp Án
Bài trướcBài Tập Thực Hành Anh 10 Global Success Unit 3 Music Có Đáp Án
Bài tiếp theoBài Tập Thực Hành Anh 10 Global Success Unit 5 Inventions Có Đáp Án
bai-tap-thuc-hanh-anh-10-global-success-unit-4-for-a-better-community-co-dap-anBài tập thực hành Tiếng Anh 10 Global success unit 4 for a better community rất hay giúp các bạn ôn tập và cũng cố kiến thức một cách có hiệu quả.
Nhận thông báo qua email
Thông báo cho
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments